Sadece 5 malzemeyle yapılan kolay ve pratik kahvaltılık tarif. Dolması dışında kabak yemeklerini sevmediğim için harika bir 'doğal alternatif' buldum. Tam tahıllı ve ya glütensiz ekmek üzerine sürüp kahvaltınıza farklılık yaratmak için ideal. Acı tatlar severseniz acı sivri biber de kullana bilir siniz. Tabii ki de istediğiniz kadar baharat. Bir iki saat bekletip, iyice soğuduktan sonra tüketirseniz tadı daha çok hoşunuza gider.
Malzemeler
2 tane kabak2 tane biber
1 yemek kaşığı salça
2 yemek kaşığı sıvı yağı
4-5 diş sarımsak
tuz
Yapılışı
1. tüm malzemeleri mutfak robotunda eziyoruz2. küçük bir tencereye alıp kaynamasını bekliyoruz
3. kaynamaya başlayınca altını kısıp, 30 dak. pişiriyoruz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder